Connect with us

Oh! Media

Bella Astillah Tak Kisah Aliff Aziz Bergambar Dengan Wanita Lain

Umum

Bella Astillah Tak Kisah Aliff Aziz Bergambar Dengan Wanita Lain

Baru-baru ini Aliff Aziz menangis sebak time dia jumpa Ustaz Ebit Lew kan? Tetapi ada lagi berita hangat yang buat sis terkejut apabila sis melihat gambar terbaru berlatarkan pantai bersama perempuan lain yang bernama Tika Sheikh di Instastory Aliff. Cepat betul dia move on ya?

Apabila Aliff upload gambar tu di Instastory, maka bermula lah netizen yang sibuk jaga tepi kain orang hantar gambar tu dekat bekas isterinya, Bella Astillah. Nasib baik Bella jenis tak kisah dan rasa tak terkesan langsung pun selepas diaorang sudah bercerai.

“Saya tak kisah pun. Anda semua sudah tahu yang kami sudah tak ada kena mengena. Ramai yang menghantar mesej peribadi di Instagram dan cuba ‘bakar’ saya dengan gambar Aliff itu, tapi saya tak kisah pun.

“Jadi apa-apa yang Aliff buat adalah untuk diri dia. Saya pun ada di Malaysia dan dia di Singapura. Jadi saya okay saja,” jelasnya berkenaan gambar bekas suami bergambar mesra dengan wanita lain.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top