Connect with us

Kini Rakyat Malaysia Boleh Menonton English Premier League Di London

Branded

Kini Rakyat Malaysia Boleh Menonton English Premier League Di London

Sebut pasal UK, memang UK atau London ni dah jadi macam rumah ke-2 untuk orang Malaysia. Korang jalan keluar mesti jumpa orang Malaysia. Masuk toilet pun berjiran dengan toilet orang Malaysia. Haha. Tapi untuk yang bukan selalu berpeluang nak ke London ni, rugilah kalau alang-alang dah sampai tak merasa tengok English Premier League (EPL) kat sana secara langsung kat stadium.

Kalau dah biasa masuk Stadium Bukit Jalil pun, memang takkan sama perasaannya bila jejakkan kaki ke stadium diorang kat sekitar London ni. Malangnya, bila korang dah kat sana baru tahu yang bukan senang nak dapatkan tiket tengok match EPL ni sebab bukan orang sekitar sana je yang berbut-rebut, tapi seluruh dunia semua berebut nak rasai pengalaman tengok bola kat sana. Dah la susah nak dapat, mahal nak mati pulak tu. Huhu.

Bertuahnya kita rakyat Malaysia ni, kita antara negara yang bertuah sebab boleh beli tiket EPL ni secara online sahaja tak perlu nak susah payah. Jadi dari awal korang dah boleh beli siap-siap masa kat Malaysia untuk ikut jadual korang sepanjang di London nanti.

Website Box Office Events ni merupakan penjual rasmi tiket EPL di Malaysia. Pastikan korang bookmark website ni siap-siap dan hanya beli dari sini sahaja pada bila-bila masa sahaja nak ke London nanti.

Kalau nak dapatkan harga tiket yang jauh lebih murah, boleh call mereka di +603 4105 9001 / 0148101010 atau emel sahaja ke [email protected]. Untuk travel agency yang nak masukkan aktiviti menonton bola bila melancong di UK ni pun boleh hubungi mereka di nombor tadi tu bagi perkhidmatan untuk aturkan tiket EPL sepanjang kat sana.

Pengalaman tengok bola secara live kat London ni memang best gila! Fuh! Dalam stadium, setiap pemain ada lagu. Maksudnya penyokong akan chant/nyanyi sepanjang 90 minit. Hinggakan pengadil pun ada lagu. Padang cantik seperti 4D (bukan Magnum Toto). Football is second religion here.

Website: http://boxofficeevents.my

INFO PENTING:

1. Harga tiket epl tidak sama bagi semua perlawanan. Perlawanan2 besar seperti yang dipamerkan dalam website (Man U vs Man City/Chelsea vs Arsenal/Man U vs Liverpool dll). Derby Match ni memang mahal sedikit berbanding perlawanan2 biasa.

2. Tetapi box office event juga menawarkan tiket tiket yang lebih murah dan mampu milik. Korang yang ingin merasakan suasana stadium boleh memilih untuk menonton perlawan biasa (Man U vs Fulham/Chelsea vs Cardiff/Liverpool vs Crystal Palace/Arsenal vs Burnley dll).

3. Korang boleh request nak tengok game apa dan range bajet anda, box office event akan aturkan.
4. Korang juga boleh memilih (seat & view) – ini kerana box office event menyediakan season pass. Bukan tiket biasa ye.
5. Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi +603 4105 9001/ 0148101010 atau email [email protected]

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

To Top