Connect with us

Bayi Semakin Aktif, Wawa Zainal Kongsi Perkembangan Terbaru Anak Ke-3

Umum

Bayi Semakin Aktif, Wawa Zainal Kongsi Perkembangan Terbaru Anak Ke-3

Pasangan bahagia selebriti, iaitu Wawa Zainal dan Aeril Zafrel semakin hampir menerima kehadiran anak ketiga apabila kandungannya telah masuk bulan ke-6. Wawa berkongsi perkara itu yang mengatakan bayi dalam kandungannya semakin aktif.

Alhamdulillah Wawa dah 6 bulan.. Sekarang ni baby aktif sangat-sangat lebih-lebih lagi kalau time rehat atau baring waktu malam. Macam menari kat dalam tu. Dah 6 bulan lebih ni dah start cepat penat. Dah start tembam sikit.. Sukanya.. Hihi tapi tak suka hidung kembang sekali. Korang pulak macam mana?, tulis Wawa.

Wawa turut berkongsi, satu video yang menunjukkan proses kelahiran bayi dalam tempoh 9 bulan. Hasil dari itu, seperti biasa, ramai yang mendoakan agar segala urusan melahirkan cahaya ketiga itu berjalan lancar dan kami di Ohmedia juga begitu.



+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Geekz


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top