Connect with us

Bayi Lelaki Berketurunan Melayu Ini Mempunyai Mata Warna Kelabu Buat Netizen Terpegun!

Umum

Bayi Lelaki Berketurunan Melayu Ini Mempunyai Mata Warna Kelabu Buat Netizen Terpegun!

Ohmedia tak pernah tengok mata bayi melayu berwarna kelabu. Unik sungguh kan? Ya…betul! Sebenarnya ada bayi lelaki berketurunan melayu matanya berwarna kelabu tau. Bukan sebab ibu atau ayahnya kahwin dengan mat salleh.


Kalau korang nak tahu, bayi lelaki yang berketurunan Melayu ini adalah Mikhail Darwish telah menjadi tumpuan netizen di laman sosial media! Haa…ibu dan ayah dia adalah pasangan instafamous tau yang bernama @mizisaaq berketurunan melayu, cina, india dan bugis.


Manakala ibunya pula, @hajarhanif berketurunan arab, melayu dan cina. Kedua-dua ibu bapanya mempunyai warna mata coklat terang. Wah! Patutlah mata Mikhail Darwish warna kelabu. Apapun, Ohmedia doakan agar Mikhail Darwish menjadi anak yang soleh ya sayang?

Happy 3rd anniversary my manja! @mizisaaq 🤲🏻❤️We learned a lot dalam 3 tahun ni .Alhamdulillah. This year, benda yang i akan ingat sampai mati is when you said “i bersyukur dapat you sbb youre the only one yg sekepala dgn i, faham i in everything. Cara cakap kita, apa dlm otak kita, apa yg kita nak cakap, or bahasa signal kita semuanya sama and that makes me having u and anak dah cukup dlm hidup i. Kita bestfriend paling best. Kalau i nak lepak dgn sesiapa tapi takda u rasa incomplete melainkan ada u sekali sbbtu i selalu bawa u. I bertuah sbb terpilih utk dpt u dlm hidup i. Im sorry if sebelum ni i ada pentingkan hati i bila gaduh sbb nak menang ke apa. Tapi skrg u nak marah i. Marah jela i tak kisah langsung u marah & takkan bertengkar dgn u dah. Lepasni u akan sentiasa menang je.” 🤣i still remember that night, heart to heart talks. We talked about the world sampai tertidur. I love you so much! Till my last breath lillahitaala❤️ #010120
A post shared by Ladyboss of LK👸🏻 (@hajarhanif) on


Sumber: @mizisaaq, @hajarhanif

+ Baca respon pembaca Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top