Connect with us

Bapa Muncul Belasah Guru Taska Selepas Kantoi Tampar Anak

Umum

Bapa Muncul Belasah Guru Taska Selepas Kantoi Tampar Anak

Uish teruk betul budak tu kena tampar dengan guru taska! Cuba korang tengok video yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Twitter, @30SecFights ni. Sesuka hati je tampar anak orang, mesti budak-budak yang tengok tu takut nak pergi sekolah kan?

Preschool teacher physically abuses a child student and gets beaten up by the child’s parent.



Nasib baik lah bapa budak tu muncul time anak dia kena tampar. Parents mana tak sayang anak weh, budak tu masih kecil. Apa lagi, bapa dia pun belasah balik cikgu tu. Haa padan muka! Rata-rata ramai warganet rasa puas hati dengan tindakan lelaki itu.

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top