Connect with us

Oh! Media

Ayda Jebat Tampil Dengan Gaya Rambut Pendek, Tarik Minat Kaum Wanita?

Umum

Ayda Jebat Tampil Dengan Gaya Rambut Pendek, Tarik Minat Kaum Wanita?

Pergh korang ni, naik seram pulak Ohmedia bila dengar Ayda Jebat cerita dia terima mesej pelik-pelik. Ini semua gara-gara penampilan terbaru yang Ayda Jebat terpaksa lakukan untuk menjayakan watak dalam sebuah drama terbarunya.

ADVERTISEMENT

Kalau korang perasan, Ayda Jebat sudah memotong rambut pendek dan ia membuatkan orang ramai menggelar imej terbarunya sebagai ‘boyish’. Tapi, dari apa yang dikongsikan Ayda, dia telah menerima banyak pesanan ringkas secara peribadi kepda dirinya.

Ini mungkin kerana gayanya yang kelihatan kacak dan bergaya sehingga menarik perhatian wanita lain. Seram pulak Ohmedia, korang ni jangan macam-macam ok. Kalau korang tengok di ruangan komen Instagram Ayda pun boleh nampak yang banyak komen dari wanita.Apa-apapun Ayda Jebat tempat nampak cantik bagi mimin. Korang jangan macam-macam ok!

Dalam perkembangan lain, Ayda turut berkongsi satu video yang menunjukkan dia pertama kalinya mencuba memakai wax rambut lelaki dan ini semua dilakukannya untuk drama Bukan Gadis Biasa. Tak sabar nak tengok nanti.+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top