Connect with us

Oh! Media

Ayda Jebat Putus Hubungan Dengan Redza Rosli?

Umum

Ayda Jebat Putus Hubungan Dengan Redza Rosli?

Seriously Ayda Jebat dah putus dengan Redza Rosli? Macam tak percaya je. Tak, sebenarnya diaorang ni cuma kawan baik je. Tetapi kebanyakan pihak anggap diaorang ni ada sesuatu sebab selalu dilihat bersama. Hahaha selama ni sis pun tertipu, bermati-matian ingat diaorang ni couple. Ayda mengaku dia perlu jaga hati banyak pihak dan taknak memberi komen yang panjang.

“Bagi saya Tuhan dah tunjukan sebegitu. Tak ada penafian terhadap apa yang berlaku, sekiranya ada. Saya juga tidak menidakkan atau mengiyakan. Sejujurnya kami hanya berkawan baik dan tak ada istilah putus cinta pun sebenarnya.

“Yang penting, saya cuba bersikap profesional dan akan berkerja dalam cara yang baik, dan rasanya begitu juga dengan dirinya. Malah sebelum ini pun, kami memang profesional juga, cuma mungkin pada ketika itu hubungan kami diperkatakan kerana sering dilihat bersama,” katanya.

Tambahan pula, dia pun terkejut sebab ada beberapa pihak yang cuba mengaitkan hubungannya terputus di tengah jalan akibat seorang pelakon wanita lain. Walau bagaimanapun, Ayda cuba bersikap profesional dan matang untuk menjawab persoalan itu.

“Sejujurnya juga, ada beberapa pihak yang saya perlu jaga hati mereka, bukan sahaja diri saya, malahan di pihak sana juga. Pada masa sama, kami juga sudah bersetuju untuk tidak memberikan apa-apa kenyataan. Rasanya itu adalah yang terbaik. Saya juga sebenarnya terkejut apabila ada yang mengaitkan namanya. Bagi saya tak perlu nak kaitkan perkara ini dengan orang lain,” katanya.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top