Connect with us

Atikah Suhaime Nak Lelaki Buncit? Biar Betul!?

Umum

Atikah Suhaime Nak Lelaki Buncit? Biar Betul!?

Sejak Atikah Suhaime tak jadi kahwin ni, fuh lain macam ciri-ciri lelaki idaman dia. Baru je tadi Atikah Suhaime memuatnaik sebuah video tengah interview bersama team Hot FM. Psst…Atikah Suhaime tengah single tu, korang tak nak try dia ke?


Kalau korang nak tahu, Atikah sebenarnya nak lelaki yang berekonomi stabil, yang pandai buat lawak dan juga perut buncit. Haa korang ada tak ciri-ciri lelaki idaman Atikah tu? Haa meh isi borang cepat sebelum korang terlambat. Masih ada chance lagi tu hehehe.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top