Connect with us

Oh! Media

Apa Yang Paling Best Sepanjang Ulangtahun Ke-3 Mitsui Outlet Park KLIA Sepang Ni?

Branded

Apa Yang Paling Best Sepanjang Ulangtahun Ke-3 Mitsui Outlet Park KLIA Sepang Ni?

Baru-baru ini, Mitsui Outlet Park di KLIA Sepang telah menyambut ulangtahun ke-3 mereka
dengan meraikan pelbagai jenama popular di sana melalui pelbagai promosi secara besar-besaran. Oh! Media sendiri melalui Facebook ada membuat lintas langsung semasa sambutan ulangtahun tersebut diadakan.

Nampaknya ianya tidak berakhir di situ sahaja kerana lebih dari 20 jenama baru akan mula dibuka di Mitsui Outlet Park bermula dari 28 September 2018 nanti!

Berita ni sekaligus memberikan berita gembira kepada rakyat Malaysia yang kaki shopping
sakan barangan berjenama populr ni kerana kini lebih banyak lagi pilihan lagi setiap kami
datang berkunjung ke Mitsui Outlet Park.

Untuk yang tak tahu, Mitsui Oulet Park ini cuma bersebelahan sahaja dengan KLIA dan KLIA2.
Biasanya memang korang akan nampak tiap kali nak ke airport. Kat sini macam-macam barang
berjenama yang confirm original boleh korang beli pada harga cukup murah.

Bersempena dengan itu, Mitsui Outlet Park turut mengumumkan yang mereka akan membuat
promosi sehingga 80% diseluruh mall! Pelbagai aktiviti menarik juga akan dianjurkan untuk
semua shopper yang datang antaranya korang boleh dapat cash back dari 28 hingga 30
September, dan juga pada 6, 7, 13, 14, 20, dan 21 Oktober 2018 dengan berbelanja sekurangnya
RM200 di dalam 2 resit.

Korang juga boleh pusing Garapon dan terus menang pelbagai hadiah misteri pada tarikh yang sama juga. Ada Petron Miles Card? Jangan lupa dari 28 hingga 30 September 2018 yang korang boleh redeem RM30 di Petron dengan berbelanja RM300 dalam sekurangnya 2 resit.

Oh ya, ingat dari 28 September hingga 9 Oktober, Mitsui Outlet Park ada menganjurkan minggu
fasyen yang memberikan reward RM10 melalui baucer F&B bila korang membuat 2 pembelian jenama fasyen di sana dan akan bersambung pula dengan minggu sukan pada 10 hingga 21 Oktober pula yang turut memberikan ganjaran yang sama bila korang membuat pembelian sekurangnya 2 jenama sukan di Mitsui Outlet Park.

Tapi tak cukup syarat lagi kalau tak ada artis sekali kan? So pada 29 dan 30 September ni dari
jam 3 hingga 4 petang, pastikan korang datang untuk meet & greet bersama Stacy dan Sufian Suhaimi di sana.

Jadi bagi yang belum pernah sampai ke Mitsui Oulet Park KLIA tu, ini masa yang sesuai la untuk korang datang dan berbelanja pelbagai barangan jenama popular di sana pada harga yang super murah. Selamat bershopping!!

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top