Connect with us

Anzalna Selamat Melahirkan Cahaya Mata

Umum

Anzalna Selamat Melahirkan Cahaya Mata

Tahniah Ohmedia ucapkan kepada Anzalna Nasir dan Hanif Zaki! Akhirnya termakbul juga doa Anzalna untuk menjadi seorang ibu hehehe. Anzalna berkata bila dapat baby boy pada hari Jumaat yang lalu, lagi menambahkan seri rumah tangganya bersama suami tercinta tau! Ibarat anugerah yang paling terindah menjelang 1 Syawal.

Alhamdulillah, dipermudahkan segala-galanya. Selepas sekian lama menanti kehadiran cahaya mata, akhirnya bertemu juga. Raya ini paling bermakna buat kami sekeluarga.


Pasangan sweet ni  telah berkahwin pada 22 Februari 2016 dan diaorang juga berterima kasih kepada semua peminat yang sentiasa mendoakan kesejahteraan diaorang. Kalau korang nak tengok momen berharga diaorang masuk bilik pembedahan sampai anak diaorang dibawa bertemu Hanif untuk diazankan, korang boleh tengok di Youtube.

Ramai betul selebriti dan peminat mengucapkan tahniah kepada diaorang melalui perkongsiannya. Ya lah, anak sulung diaorang kan? First time dapat baby lelaki dalam family Anzalna tau. Apapun, tahniah sekali lagi!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top