Connect with us

Oh! Media

Anzalna Nasir Bertuah Dapat Jumpa Pelakon Desperate Housewife!

Umum

Anzalna Nasir Bertuah Dapat Jumpa Pelakon Desperate Housewife!

Siapa je tak kenal pelakon cantik, Anzalna Nasir? Baru-baru ini, Anzalna Nasir memuatnaik gambarnya bersama pelakon popular Desperate Housewife iaitu Eva Longoria di Paris Fashion Week untuk Karl Lagerfield x L’Oreal Paris.


Wow untungnya Anzalna! Bukan Eva Longoria je gais, malah Aishwarya Rai dan Camilla Cabella pun Anzalna dapat berjumpa tau. Bukan senang nak jumpa orang famous dan hebat ni. Anzalna menghadiri majlis tu disebabkan dia adalah duta L’Oreal Paris dari Malaysia.

Sudah tentu saya ‘starstruck’ apabila pelakon yang saya minat berada di depan mata. Syukur kontrak saya bersama L’Oreal Paris dilanjutkan lagi setahun dan pada acara ini saya sempat bertemu dengan ramai selebriti popular seperti Eva, Aishwarya Rai dan Camilla Cabello! Ketika bertemu dengan Eva kebanyakan perbualan kami berkisar pada anak dan cabaran menjadi ibu. Dia memang lucu dan pertemuan itu sangat menyeronokkan.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top