Connect with us

Oh! Media

Anjung Tinjau Pesawat Akan Dibina di KLIA

Oh! Lifestyle

Anjung Tinjau Pesawat Akan Dibina di KLIA

Ramai diantara kita pasti suka melihat pesawat berlepas dan tiba setiap kali berpeluang untuk menghantar seseorang ke KLIA. Oleh itu, dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelawat, buat pertama kalinya Malaysia Airports Holdings Berhad dilaporkan akan membina anjung tinjau pesawat.

Ini juga merupakan satu usaha dalam menjadikan persekitaran lapangan terbang sebagai satu destinasi yang menarik.

Perkara ini dinyatakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif MAHB Raja Azmi Raja Nazuddin, berkata pembinaan anjung dinamakan Anjung Spotter itu dijadualkan bermula bulan ini dan dijangka siap bulan depan.

Pihak MAHB juga akan memastikan anjung itu diluar kawasan perimeter lapangan terbang dan mempunyai pemandangan terbaik untuk melihat pesawat berlepas dan mendarat di landasan.

Sumber: Bernama

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

Trending

ITTIFY

To Top