Connect with us

Oh! Media

Animasi Ultraman Terbaru Akan Berada di Netflix Pada April 2019

Umum

Animasi Ultraman Terbaru Akan Berada di Netflix Pada April 2019

Wow! Siapa peminat Ultraman pasti tidak sabar menantikan animasi terbaru Ultraman yang akan ada dalam siri Netflix Original yang dilaporkan akan disiarkan pada 1 April tahun ini.

Berikutan itu, Netflix telah mempertontonkan trailer terbaru Ultraman yang sedikit berlainan apabila ia mengisahkan seorang lelaki bernama Shinjiro Hayata mampu bertukar menjadi Ultraman dengan menggunakan Ultra Suit.

Ultraman ini juga diceritakan berdasarkan  siri manga dari hasil karya Eiichi Shimizu dan illustrator Tomohiro Shimoguchi.

Walaubagaimanapun, apa yang lebih menarik bagi siri Ultraman kali ini adalah saiznya yang tidak besar seperti kebiasaan dan hanya bersaiz manusia biasa.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top