Connect with us

Oh! Media

Andi Lebih Berhati-Hati – Risau Kes Gambar Bogel Artis Menimpa Dirinya

Umum

Andi Lebih Berhati-Hati – Risau Kes Gambar Bogel Artis Menimpa Dirinya

Sekarang telah banyak tersebar rakaman video dan gambar artis tanpa pakaian yang semakin menular di laman sosial. Hal ini telah membuatkan penyanyi, Andi Bernadee berkongsian kerisauannya terhadap perkara ini.

Andi berkata bahawa dia akan membuat pemeriksaan rapi apabila menginap dimana-mana tempat yang disediakan penganjur kerana bimbang kejadian yang sama akan menimpanya.


Beberapa teman artis pernah dilaporkan terbabit dalam kes sedemikian menyebabkan Andi berasa bimbang dan tidak rela termasuk dalam perangkap sama seperti itu. Oleh sebab itu, tiap kai sebelum masuk ke bilik yang disediakan, Andi akan memeriksa dahulu bilik itu dengan teliti.

Andi yang kini baru sahaja selesai melancarkan single dan video muzik lagu terbarunya itu juga mengakui bahawa ada babak di dalam muzik video Donde yang menunjukkan dia separuh tubuh.

“Bagi saya, ia tidak nampak seksi pun. Kebetulan, babak itu memerlukan saya mandi dalam tab, jadi penampilan tidak berbaju itu memang sesuailah dengan situasi.

Sejak dikongsi menerusi laman YouTube pada 10 April lalu, video muzik rasmi single terkininya itu sudah meraih lebih 2.7 juta tontonan.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top