Connect with us

“Alhamdulillah…” – Suami Abby Abadi

Umum

“Alhamdulillah…” – Suami Abby Abadi

Alhamdulillah dan tahniah kepada pasangan sweet ni, Abby Abadi dan suaminya, Faizal Zakaria atas kelahiran baby boy pada pukul 10.43 pagi tadi. Keadaan Abby Abadi pun dah stabil dan darah tingginya pun dah turun.


Syukur! Manakala baby Abby pula berada di NICU, kita doakan yang terbaik untuknya supaya jadi anak yang kuat sebab baby Abby tak cukup bulan. Baru 6 bulan dalam kandungan Abby terpaksa dilahirkan sebab darah turun.

Semoga Abby Jr kuat dan menjadi anak yang soleh kepada ibubapanya. Apapun tahniah sekali lagi sis ucapkan dan selamat berpantang kepada Abby Abadi! Hehehe. Tak sabar nak tengok perkembangan anak Abby.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Public



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top