Connect with us

Oh! Media

AirAsia Memang Suka Buat Sale Giler-Giler Macam Ni!

Umum

AirAsia Memang Suka Buat Sale Giler-Giler Macam Ni!

Perghh, Ohmedia tak pernah terbayang harga tiket penerbangan dari satu destinasi ke destinasi yang lain boleh murah macam ni sekali. Murah macam mana tu? Kalau korang nak tahu, Air Asia umumkan tiket penerbangan serendah RM12 untuk penerbangan dari Kuala Lumpur ke Pulau Pinang, Kuantan, Johor Bahru, Kota Kinabalu dan Kuching. Perghh! Boleh cuti-cuti Malaysia lah macam ni.

Tapi rupanya, bukan untuk penerbangan Malaysia jer gais, tapi Air Asia ada bagi juga sediakan penerbangan antarabangsa ke Surat Thani, Krabi, Maldives, Bangkok dan Can Tho pada harga serendah RM50 sahaja. Untuk perjalanan lain, korang juga boleh dapatkan tiket pada harga RM196 untuk ke Tianjin, Seoul, Taipei, Gold Coast, Osaka dan destinasi jarak jauh lain yang menarik.

Jadi korang bolehlah atur percutian dari sekarang. Siapa taknak bercuti kan kan kan…? Inilah masanya gais! Dah2, Ohmedia nak tempah tiket sekarang! Oh ya, pergilah tempah juga mulai 26 September ni untuk perjalanan antara 10 Februari dan 15 Disember 2020.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top