Connect with us

Oh! Media

Aiman Hakim Ridza Dan Zahirah Macwilson Nak Bernikah Lagi Beberapa Bulan Je? Seriously!?

Umum

Aiman Hakim Ridza Dan Zahirah Macwilson Nak Bernikah Lagi Beberapa Bulan Je? Seriously!?

Siapa je tak kenal pasangan hot dalam drama Curi-Curi Cinta iaitu Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza? Tak sangka dari drama berlakon bersama, terus tunang in real life gais! Dah macam Fattzura sis tengok.

Diaorang baru je tunang sebulan dan kemungkinan diaorang akan berakhir zaman bujang pada bulan Februari 2020. Alhamdulillah, tak sabar nak tengok diaorang naik pelamin. Macam bagai pinang dibelah dua.

Tarikh diaorang tak ditetapkan lagi dan diaorang akan umumkan bila dah ada tarikh nanti kepada peminat #ZahirAH yang di luar sana. Korang tak berminat dengan diaorang tak apa. Siapa suruh baca news ni?

Insya-Allah, kami akan berkahwin pada Februari 2020. Buat masa sekarang, belum ada tarikh spesifik, tapi kami akan kongsikan apabila sudah ada tarikh sesuai.

Dan Zahirah ada memberitahu bahawa majlis akad nikahnya dan kedua-dua majlis resepsi diaorang akan diadakan di Kuala Lumpur je. Bulan lepas masa diaorang tunang di Perth, Australia je. Fuh, kemain jauh. Apapun, sis ucapkan tahniah kepada pasangan yang cute ni!

Tarikh perkahwinan juga kami perlu sesuaikan dengan lokasi. Kalau kami sebut tarikh, tapi belum ada lokasi, tak boleh juga kan. Setakat ini, apa yang boleh saya kongsikan adalah, majlis akad nikah dan majlis resepsi kedua-duanya akan berlangsung di Kuala Lumpur.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top