Connect with us

Ada Apa Dengan MOTO 360?

Umum

Ada Apa Dengan MOTO 360?

Ini antara produk yang Khai beli untuk kegunaan sendiri. Sebelum ni pakai Pebble warna putih dan merah (putih paling pebret) tapi nampaknya bila wujud je Moto 360 ni, terus menjanda Pebble Pebble  ku itu. Kesian gila macam kena gantung tak bertali. Tak pakai, tapi tak nak jual. Ibarat dah taknak tapi tak mahu ceraikan. Haha! Tapi sayang lah kan paling tidak boleh tukar-tukar sesuaikan dengan tema. Tapi yang jadi masalahnya Moto 360 ni pakai dengan apa-apa tema pun tetap nampak cantik dan elegen. Demm!

So far MOTO360 ni tak lah istimewa sangat kecuali design dia yang memang bulat tapi display ada sikit tayar pancit. Secara asasnya ianya sekadar jam tangan notification sebarang phone Android korang. Apa mesej yang masuk, apa email yang masuk, dan apa sahaja yang dipaparkan dalam ruangan notification handphone, akan keluar di jam ni. Kalau tak ada phone Android, jangan buang duit pergi beli plak. Tunggu la Apple Watch masuk dan try sendiri dulu nanti.

Tapi apapun sehingga artikel ni Khai tulis, MOTO360 ni masih menjadi pilihan berbanding mana-mana jam Android Wear lain yang ada di pasaran sekarang ni. Apa yang paling tak sabar nak tunggu Apple Watch yang membawa kelainan menyeluruh bukan sekadar sebuah jam yang memaparkan notification. Bosan meh!

Thanks to Shibli sebab tolong dapatkan jam ni. Kalau nak beli kat kedai-kedai yang wujud dalam Malaysia ni, susah sikit sebab memang payah nak jumpa. Cubalah cari online sebab banyak yang jual. Anyway video kat bawah ni video ringkas demo dari Aim dan Shibli masa baru-baru dapat jam ni dulu… Heh..

A video posted by Oh! Media Network (@ohmedia) on

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top