Connect with us

Oh! Media

Wanita Bertudung Bangga Hafal 15 Juzuk Quran Sebelum Tanggal Baju

crackhouse

Trending

Wanita Bertudung Bangga Hafal 15 Juzuk Quran Sebelum Tanggal Baju

Apa nak jadi dengan orang kita ni? Bangga hina agama? Bangga hina diri sendiri? Ohmedia sendiri tak tahu nak kata apa lepas tengok video seorang wanita yang mulanya berpakaian sopan, baju kurung, bertudung tetapi secara tiba-tiba membuka semua itu dan bangga berpakaian separuh bogel.

ADVERTISEMENT

Kejadian ini dipercayai berlaku di sebuah kelab komedi di ibu kota. Ketika itu dia sedang membuat satu persembahan komedi dan mendapat kecaman ramai.

Acara menghina Islam ke?

Wanita itu pada mulanya memperkenalkan diri dan mengaku seorang penganut Islam. Dia juga dengan bangganya mengakui hafal 15 juzuk al-Quran. Ketika inilah dia kemudian membuka pakaiannya dan penonton pun bersorak.

Hello and Assalamualaikum everyone. Nama saya Siti Am*r* binti Abdullah. Saya berasal daripada Kuala Kangsar, Perak. I am Malay dan Muslim. Dan saya telah menghafal 15 juzuk al-Quran. But, one second.

Setakat ini belum ada apa-apa penjelasan dari mana-mana pihak. Kita harapkan penghinaan seperti ini diambil tindakan segera kerana kita mahu ia menjadi kebiasaan dalam masyarakat kita.

Kredit: mStar

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas