Connect with us

Oh! Media

Polis Gesa Pemandu Iriz Hijau Buli Anak Perdana Menteri Atas Jalan Serah Diri Ke Balai

pemandu iriz

Oh! Tidak

Polis Gesa Pemandu Iriz Hijau Buli Anak Perdana Menteri Atas Jalan Serah Diri Ke Balai

Itulah orang kata, buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali, kan dah tersalah buli orang, kah! Sebelum ni Ohmedia ada kongsikan video aduan dari Nurul Ilham, anak kepada Perdana Menteri, Anwar Ibrahim yang telah dibuli pembuli jalan raya.

ADVERTISEMENT

BACA: Nurul Ilham Anwar Mengadu Jadi Mangsa Buli Jalan Raya Di Media Sosial

Hari ini, pihak polis dikatakan telah menggesa pemandu kereta jenis Proton Iriz warna hijau untuk tampil serah diri bagi membantu siasatan.

Gesa hadir ke balai kerana nombor plat telah dikenal pasti…

Memetik laporan Astro Awani, Jabatan Siasatan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) PDRM memaklumkan perkara itu di Facebook di mana pemandu wanita terbabit telah memandu secara berbahaya dengan cuba menghalang laluan sebuah kereta (perakam video).

Tindakan sebegini boleh mendatangkan risiko kemalangan kepada pamandu yang lain. JSPT menggesa pemandu kereta ini segera tampil ke mana-mana balai polis berhampiran bagi membantu siasatan memandangkan nombor plat kenderaan ini telah dikenal pasti.

@beritahairanmy

Anak Perdana Menteri, Anwar Ibrahim iaitu Nurul Ilham Anwar jadi mangsa buli pemandu wanita. #mangsabuli #bulijalanraya #anakpm #nurulilhamanwar #beritahairan

♬ Santai – Faizal Tahir

Kredit: Astro Awani

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas