Connect with us

Oh! Media

Polis Dah Ada Petunjuk Besar Kes Bunuh Zayn Rayyan? 

Kes bunuh zayn Rayyan

Trending

Polis Dah Ada Petunjuk Besar Kes Bunuh Zayn Rayyan? 

Semalam tular satu video menunjukkan seorang lelaki berkopiah sedang mengagihkan makanan dan minuman kepada petugas media di tempat kejadian kes bunuh Zayn Rayyan semalam buat netizen berasa curiga dan mengaitkannya dengan kes itu.

ADVERTISEMENT

Walau bagaimanapun, individu berkenaan yang mahu dikenali sebagai Azmi itu berkata dia sedar dengan tuduhan yang dibuat segelintir netizen dan menganggap ianya adalah gurauan saja.

BACAMuncul Individu Berkopiah Putih Mencurigakan Di Apartment Zayn Rayyan, Ramai Minta Siasat?

Terbaru! Menurut laporan Harian Metro, kes itu sudah hampir ke penghujungnya apabila ibu kepada Zayn masih berada dalam tahanan reman. Biar betul?

Dia juga telah dibawa ke kediaman mereka di Apartment Idaman dan lokasi mayat ditemukan untuk melakonkan semula kejadian semalam dan mungkin polis sudah dapat satu petunjuk besar sepanjang tempoh reman berkenaan. 

Perkara ini adalah berdasarkan proses polis yang membawa ibu mangsa ke lokasi kejadian selepas dia disambung reman baru-baru ini.

BACAIbu Didakwa Orang Terakhir Bersama, Motif Sebenar Kes Bunuh Adik Zayn Rayyan Kian Terungkai

Walau bagaimanapun, peguam yang mewakili ibu kepada Zayn iaitu Mahmud Jumaat berkata pihaknya masih menunggu hasil siasatan kes.

Kita tunggu hasil siasatan.

Jangan buat sebarang spekulasi selagi belum ada apa-apa kenyataan daripada pihak polis.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas