Connect with us

Oh! Media

Lelaki Sanggup Mengaku Mandul Gara-Gara Tak Nak Tanggungjawab

Trending

Lelaki Sanggup Mengaku Mandul Gara-Gara Tak Nak Tanggungjawab

Viral satu perkongsian di Twitter, seorang lelaki sanggup mengaku mandul gara-gara tak mahu bertanggungjawab dengan anak di dalam kandungan kekasihnya.

ADVERTISEMENT

Menerusi screenshot yang tular, lelaki itu berkata, dia dah buat pemeriksaan di hospital dan katanya doktor sendiri yang mengesahkan perkara itu.

Kekasih mengaku mandul

Lelaki ini mahu kekasihnya jujur sama ada dia pernah terlanjur dengan lelaki lain. Kekasihnya jujur berkata dia memang tak pernah dengan lelaki lain dan menganggap lelaki itu hanya beri alasan bodoh.

I baru je dapat panggilan daripada doktor 2 hari lepas. Doktor bagitahu I tak boleh ada anak. Jadi I nak tahu betul ke tidak, you kena jawab dengan jujur. Betul ke itu anak I atau anak lelaki lain? Sebab I 100% pasti I tak boleh buat anak.

Gadis ini berkata, lelaki itu mengaku mandul selepas ada kekasih baru dan meninggalkan dirinya terkontang kanting.

lelaki mandul

Allahu, semoga kita semua dihindarkan daripada lelaki tak bertanggungjawab seperti ini. Jelas sekali, perbuatan zina adalah perbuatan jijik dan tak bermoral yang boleh merosakkan nasab keturunan dan maruah manusia.

Perbuatan zina merupakan salah satu daripada dosa besar dan amat dilarang dalam agama. Sesiapa yang sudah terlanjur wajib bertaubat dan memohon keampunan daripada Allah SWT.

BACA:Isteri Berzina Dengan Suami Orang Jalani Hukuman Sebat 100 Kali

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas