Connect with us

Oh! Media

“Bagi Dia RM2 Sebab Jaga Parking” – Wanita Ini Dikecam Gara-Gara ‘Cop Parking’

cop parking

Trending

“Bagi Dia RM2 Sebab Jaga Parking” – Wanita Ini Dikecam Gara-Gara ‘Cop Parking’

Dari dulu lagi ada isu ‘cop parking’ di kawasan-kawasan yang susah nak dapat parking kan? Baru-baru ni, seorang wanita dikecam oleh netizen kerana video perbuatannya yang menjaga parking telah tular di media sosial.

ADVERTISEMENT

BACA: Didakwa Berlakon Cacat Untuk Dapat ‘Parking’, Dua Lelaki Terima Kecaman Netizen

Video tersebut telah dimuat naik di Facebook Dashcam Owners Malaysia. Korang boleh lihat sendiri wanita tersebut berdiri di tengah-tengah kotak parking untuk mengelakkan kenderaan lain masuk ke situ.

Pada mulanya, wanita itu tak nak bagi kenderaan lain masuk ke parking berkenaan sambil membuat isyarat tangan bahawa ada kereta yang akan memasuki kotak parking itu.

Namun, pemandu kereta itu berkeras untuk memasuki parking tersebut dan wanita itu akhirnya mengalah. Nampak la muka kecewa dia..

Ramai netizen yang bengang dengan tindakan wanita tersebut kerana menjaga parking itu adalah satu tindakan yang salah. Haa, korang tahu tak ni?

Cuba nasib

Kereta kena toreh

cop parking

Nasib baik pakai mask

Cop parking satu kesalahan

cop parking

Kita husnudzon, mungkin wanita tu tak tahu yang jaga parking itu merupakan satu kesalahan. Harap kisah ini menjadi pengajaran buat semua orang yang baca. Lepasni jangan cop-cop lagi parking okay!

Kredit: Dashcam Owners Malaysia

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media 

Comments

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas