Connect with us

Oh! Media

Saksikan Trailer Pertama Mechamato Movie! Ayah BoBoiBoy Bersilat?

Oh! Artis

Saksikan Trailer Pertama Mechamato Movie! Ayah BoBoiBoy Bersilat?

Selepas kejayaan Monsta dalam penghasilan siri animasi BoBoiBoy, filem BoBoiBoy The Movie dan BoBoiBoy The Movie 2, nampaknya mereka akan terus bergerak ke hadapan dengan penhasilan filem terbaru Mechamato Movie.

ADVERTISEMENT

Pada asalnya, animasi terbaru Mechamato yang merupakan kisah bapa kepada BoBoiBoy dan anak kepada Tok Aba dirancang untuk dikeluarkan dalam siri animasi.

Bagaimanapun, Monsta mengambil tindakan bijak dengan menghasilkan filem terbaru yang Ohmedia yakin pasti dapat menarik lebih ramai penonton. Lagi-lagi bila ramai nak tengok Tok Aba masa muda, hehe.

Korang dah boleh layan trailer pertama Mechamato Movie inipun baru sahaja dikeluarkan sebentar tadi dan kita akan membawa mengembara bersama seorang pemuda bernama Amato yang secara tidak sengaja menjadi pemilik MechaBot iaitu Power Sphera yang mempunyai kelebihan untuk berubah dan meningkatkan keupayaan sesuatu objek.

Kemunculan Amato yang telah dewasa dalam babak kredit BoBoiBoy Movie 2 yang lalu telah mendedahkan Amato sebagai ayah kepada BoBoiBoy dan ini pastinya akan membuatkan peminat makin tak sabar.

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

To Top