Connect with us

Oh! Media

abang tesla

Trending

Abang Tesla Pertama Kali ‘Up’ Gambar Bertiga, Bawa Dua Isteri Bercuti Dan Umrah

Tindakan usahawan dan pempengaruh media sosial, Abang Tesla memuat naik video isteri menangis sebelum dimadukan mengundang kecaman ramai.

Lebih mengeruhkan keadaan apabila Abang Tesla mengeluarkan kenyataan bahawa isteri pertama untuk dihargai dan isteri kedua untuk dicintai. Kecoh satu Malaysia sampai kena interview!

IKLAN

BACA: “Saya Dapat Rasa Getar Bila Bersama” – Abang Tesla Jumpa Isteri Kedua Di Instagram

Terbaru, Abang Tesla atau nama sebenarnya Muhammad Khal Iltizam membuktikan dia hidup bahagia dengan dua isteri kesayangannya.

Jika sebelum ini dia dirakam menyuap isteri-isteri makan, kali ini Khal bawa mereka bercuti dan mengerjakan umrah pula. Alhamdulilah!

abang tesla

Menerusi satu perkongsian di Facebook, usahawan ini dilihat berada di lapangan terbang sambil diapit kedua-dua bidadarinya.

Tulis Abang Tesla, itu adalah percutian pertama mereka bertiga dan destinasi yang dituju adalah Turki sebelum mengerjakan umrah.

abang tesla bercuti

Di ruangan komen, orang ramai meninggalkan kata pujian dan bersyukur perkahwinan mereka baik-baik sahaja meskipun ramai yang mengkritik.

“Mereka bahagia tapi orang lain pula yang sakit hati. Isteri dia gembira tapi perempuan lain pula yang suruh dia berpisah,” kata netizen.

Apa-apa pun didoakan rumah tangga Abang Tesla kekal bahagia, poligami itu indah apabila kena caranya kan?

Kredit: Facebook Khal Iltizam

 + Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas