Connect with us

Oh! Media

Maklumat Terkini Tentang Suspek Bunuh Kejam Adik Surya

Oh! Tidak

Maklumat Terkini Tentang Suspek Bunuh Kejam Adik Surya

Semalam polis telah menahan seorang remaja perempuan yang merupakan rakan sekolah kepada arwah adik Surya yang mati dibunuh kejam. Tangkapan dibuat selepas pihak polis melihat bukti CCTV berhampiran rumah burung di rumah mangsa.

ADVERTISEMENT

BACA : Ibu Terlantar Sakit Hanya Mampu Melihat Anak Mati Dibunuh & Putus Tangan Kiri Depan Mata

Walaubagaimanapun, dikatakan keterangan yang diberikan suspek sangat mencurigakan, didapati juga ada kesan gigitan pada lengan dan badannya. Siasatan di rumah suspek dijalankan dan mendapati ada peralatan solek dan wang tunai milik adik Surya.

BACA : Suspek Tingkatan 6 Dipercayai Bunuh Kawan Sekolah Nur Surya

Kejadian dikatakan berlaku selepas suspek datang ke rumah mangsa. Kemudiannya, berlaku kata-kata yang menimbulkan kemarahan suspek sebelum mengambil pisau dan mengelar tangan mangsa sehingga putus. Sayu hati apabila dapat tahu keadaan ibu mangsa yang hanya mampu melihat anaknya mati dibunuh kerana terlantar sakit.

BACA : Bapa Adik Surya Palingkan Muka Ibu Melihat Jenazah Anaknya Diusung Keluar

Menurut laporan Harian Metro, suspek yang merupakan pelajar tingkatan enam itu direman selama tujuh hari sehingga Isnin depan oleh Majistret Engku Nurul Ain Engku Muda bagi membolehkan siasatan lanjut mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan dijalankan kerana membunuh.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca rakan adik Surya direman 7 hari di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas