Connect with us

Ini Mungkin Pelan Prepaid Unlimited Yang Korang Kena Langgan, Hanya RM48 Je!

Branded

Ini Mungkin Pelan Prepaid Unlimited Yang Korang Kena Langgan, Hanya RM48 Je!

Dekat Malaysia ni dah ada pelbagai jenama telko untuk korang pilih mengikut kegunaan masing-masing. Korang tahu tak sekarang ni semua telko tengah berebut nak bagi harga yang terbaik kepada kita semua. Tapi berbaloi ke apa yang kita dapat? Ke masih ada yang pening kepala sebab internet tak cukup laju dan tak semua tempat yang korang pergi tu ada coverage dorang?

Janganlah senang terpedaya sebab aspek yang paling penting untuk memilih sesebuah telko bagi kegunaan bulanan korang tu bukanlah hanya dari aspek harga, tapi dari segi apa tawaran dan kemudahan yang mereka bagi. Kalau murah tapi buatkan korang muram je buat apa ye dak?

Tune Talk bagi internet tanpa had dengan kelajuan 6Mbps gais

Bagi Ohmedia, pelan prepaid terbaru Tune Talk, Tune Unlimited cukup berbaloi! Dengan RM48/bulan jer, korang boleh dapatkan internet tanpa had selaju 6Mbps gais. Nak muat turun apa-apa pun senang je, berdesup pergi dia.

Coverage dah ada di merata-rata tempat

Bukan tu jer, korang nak layan internet dekat mana-mana pun takde masalah sebab coverage dia pun dah cukup padu sekarang ni. Takdelah keluar kawasan sikit je lembab, kah!

Call berjam-jam pun tak jadi masalah

Apa yang bestnya, korang juga boleh membuat panggilan tanpa had kemana-mana telko lain tau. Nak gayut dengan awek korang berjam-jam sampai tertidur pun boleh gais. Psst! Jangan pula lupa untuk tanya khabar kedua-dua orang tua korang yang berada di kampung tu.

Nak work from home pun jadi mudah

Sementara tengah PKPP ni mesti ada antara korang yang masih lagi work from home kan? Dengan hotspot 5GB yang Tune Talk bagi ni, memang senang gila untuk korang buat kerja dari rumah. Pergh! Kalau balik kampung tapi tak ada Wi-Fi pun tak jadi masalah tau.

Nilai maksimum, harga berbaloi

Tak rugi kalau korang melanggan pelan Tune Unlimited ni sebab macam-macam yang mereka bagi untuk memudahkan hidup korang tau. Kalau nak tahu lebih lanjut atau nak terus langgan Tune Unlimited ni, boleh pergi ke laman web rasmi Tune Talk sekarang gais.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top