Connect with us

Oh! Media

Satu Keluarga Satu Botol, Semburan Basmi 99.9% Kuman Diberikan Secara PERCUMA*! Dekat Mana Ni?

Oh! +

Satu Keluarga Satu Botol, Semburan Basmi 99.9% Kuman Diberikan Secara PERCUMA*! Dekat Mana Ni?

Kebersihan pada permukaan persekitaran dalam rumah adalah antara salah satu perkara yang penting dalam kehidupan seharian kerana ia boleh memberi kesan kepada kesihatan.

ADVERTISEMENT

Lebih-lebih lagi waktu pandemik ni, rakyat Malaysia lebih banyak menghabiskan masa di rumah dan pastinya udara dan persekitaran bersih perlu menjadi keutamaan.

Tambahan pula, kita telah diberi kelonggaran untuk merentas daerah dan negeri, semestinya kita akan pulang ke kampung halaman dan tanpa disedari, kita membawa kuman dan virus ke dalam rumah.

Jadi amat penting untuk memilih pembasmi kuman yang dapat melindungi diri korang seisi keluarga dan pada masa yang sama membantu meningkatkan kesegaran udara.

Baru-baru ni, Team Oh! Media saja jalan-jalan dekat mall area Klang Valley dan kitorang tertarik dengan satu vending machine yang cool gila sebab vending machine ni jual Family Guard Disinfectant Spray Aerosol tau! Cool gila sebab jimat masa korang dan boleh dibawa ke mana sahaja!

Jadikan Family Guard Disinfectant Spray Aerosol Rakan Baik Di Rumah

Haaa. Tak payah pening-pening, ni kami nak kongsikan produk daripada SC Johnson Family Guard Disinfectant Spray Aerosol yang memberikan fungsi 2-in-1 di mana ia dapat membasmi virus yang menyebabkan Covid-19(SARS-COV-2) dan menyingkirkan bau busuk. 

Korang boleh gunakan produk ini di atas permukaan yang kasar serta lembut seperti di tombol pintu, bungkusan, kusyen sofa, kusyen kereta dan banyak lagi. 

Bukan itu sahaja, produk ni tak semestinya boleh dipakai di rumah sahaja. Korang boleh bawa produk ini ke mana-mana sahaja sama ada ke pejabat atau sebagai persedian untuk korang sembur di dalam kereta.

Menariknya, produk ini hadir dengan 3 pewangi yang berbeza iaitu fragrance free, fresh flora dan mountain air dalam botol bersaiz 155ml dan 280ml. Wangian ini dapat memerangkap bau yang tidak menyenangkan dan membuatkan udara sekeliling kekal wangi dan segar.

Family Guard Disinfectant Spray Aerosol ini boleh didapati di Aeon, Tesco, Econsave atau farmasi berdekatan dengan rumah korang. 

Kalau korang tinggal berdekatan Sunway Pyramid dan One Utama, jangan lepaskan peluang untuk menang giveaway 1 botol Family Guard Disinfectant Spray Aerosol  secara PERCUMA* bersaiz 155ml tau. *Sementara stok masih ada!

Untuk maklumat lanjut layari https://bit.ly/3B5zr22.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Oh! +

30 Hari Paling Trending

Ke Atas