Connect with us

Oh! Media

Oh! Video

Tahun Baru Masih Azam Lama Lagi Ke?

Pejam celik kita pun dah masuk tahun baru, 2024. Mesti korang teruja dengan tahun baru kan? Benda paling cliche orang tanya setiap kali tahun baru, apa azam 2024 korang? Mustahil la korang tak ada azam untuk setiap kali tahun baru.

Cakap pasal azam tahun baru, setiap negara mesti akan adakan sambutan tahun baru yang meriah. Korang semua sambut tak? Ke ada yang malas nak bersesak dengan ramai orang, lagi suka sambut dekat rumah dengan keluarga. Apa pun yang pasti sambutan tahun baru kalini agak meriah di Kuala Lumpur antaranya di The Exchange TRX, Sunway dan banyak lagi.

IKLAN

Ada yang buat konsert, pertunjukan dron dan bunga api bagi memeriahkan lagi majlis sambutan tu. Tak kisah la korang sambut ke tak yang pasti kita semua dah melangkah ke tahun baru yang semua pasti menantikan sepanjang tahun dalam diri korang.

Mesti ada yang berazam nak jadi lebih sihat, nak berjaya dan paling penting nak yang terbaik je sepanjang 2024 ni. Setiap orang ada azam yang berbeza, ada yang nak tahun 2024 lebih baik ada juga yang mengharapkan tahun ni penuh dengan kejutan. Yang pasti azam tahun lalu dah tercapai belum? Kalau belum tahun baru ni cuba capai apa yang patut.

Ohmedia mengucapkan selamat tahun baru buat semua. Semoga tahun 2024 ni apa yang korang azamkan tercapai dan berharap yang baik-baik jer. Siapa rasa nak putus asa tu jangan okay, korang pun dah berjaya survive 2023. Jadi teruskan untuk tahun baru. 

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Saya selaku digital hos separuh masa, editor, producer dan penulis artikel sampingan untuk tim video di Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Video

Ke Atas