Connect with us

Oh! Media

Tambah 2 Langkah Rutin Skincare Ini, Hasilnya Kulit Flawless Bukan Main!

Branded

Tambah 2 Langkah Rutin Skincare Ini, Hasilnya Kulit Flawless Bukan Main!

Hujung tahun tiba lagi. Masa inilah dimanfaatkan untuk berkumpul dengan keluarga dan rakan bagi meluangkan waktu berkualiti bersama. Persediaan mendapatkan kulit lembut tanpa cela harus dimulakan hari ini juga!

Tapi macam mana? Siapa sangka hanya dengan menambah 2 langkah penjagaan kulit ini, mendapatkan kulit tanpa celah bukan lagi mimpi. Kunci utama adalah memastikan kulit kekal terhidrat untuk mendapatkan keserian semula jadi, kurang berminyak, pori kelihatan kecil, kulit lembut sekaligus mekap pun cantik tak bercapuk.

Langkah 1: Selepas mencuci muka, sapukan Hada Labo Hydrating Lotion pada kulit wajah.

Langkah 2: Kemudian ikuti dengan Hada Labo HA Supreme cera Hydrating Booster Serum.

Manfaat Hada Labo Hydration Lotion

Mungkin ramai yang masih tidak biasa memasukkan lotion dalam rutin penjagaan kulit. Jom kami kongsikan kenapa langkah ini penting.

Hada Labo Hydrating Lotion ini kini dipertingkatkan dengan 5 Hyaluronic Acid yang menjadi Fermented HA nombor 1 di dunia! Selain menghidrat kulit, lapisan perlindungan kulit turut dibaiki. Manfaat lain yang bakal dinikmati pengguna Hada Labo Hydrating Lotion termasuklah:

-Mengunci kelembapan.
-Menyeimbangkan kandungan minyak dan air pada kulit.
-Mengurangkan penampak saiz pori.
-Meningkatkan seri semulajadi.
-Menambah baik keanjalan dan kelembutan.
-Meningkatkan penyerapan untuk produk penjagaan kulit seterusnya.
-Menjadikan mekap lebih tahan lama dan tidak bercapuk.

Ada apa dengan HA Supreme Cera Hydrating Booster Serum?

Dengan bahan-bahan efektif diformulasikan dalam H.A. Supreme Cera Hydrating Booster Serum memberikan kesan lebih cepat berbanding serum biasa.

Serum ini mampu meresap masuk jauh ke dalam kulit untuk menghidratkan, mengurangkan penampakan pori menguatkan lapisan perlindungan kulit.

4 Hyaluronik Asid ditambah pula dengan Ceramide memberikan kelembapan hebat untuk kulit dan melindungi dari kehilangan lembapan. Setelah disapu, booster serum ini cepat diserap dan membekalkan 24 jam hidrasi mendalam.

Jangan lupa untuk mengamalkan 2 langkah ini sebelum mekap untuk solekan tanpa cela dan lebih tahan lama. Cuba sendiri dan boleh tengok hasil sebelum dan selepas penggunaan produk Hada Labo ini. Memang ketara perbezaannya.

Ayuh glowing bersama-sama di musim cuti dan perayaan ini dengan Hada Labo. Baca info lanjut DI SINI. Jangan lupa ikuti Facebook Hada Labo untuk promo dan kemas kini terbaru.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas