Connect with us

Oh! Media

Neon Jadi Tema Fun Run, Pembuka Tahun Baru Lebih Sihat. Jom Daftar Sekarang!

Oh! Lifestyle

Neon Jadi Tema Fun Run, Pembuka Tahun Baru Lebih Sihat. Jom Daftar Sekarang!

Jom luangkan masa untuk berlari sambil beramal dalam program Backpack Heroes pada 6 Januari 2023 (Jumaat) nanti di UiTM Shah Alam gais. Sihat dapat, pahala pun dapat!

ADVERTISEMENT

Program ini dianjurkan oleh pelajar tahun akhir Sarjana Muda Pengurusan Komunikasi dan Pengajian Polisi, UiTM Shah Alam yang dibahagikan kepada tiga segmen iaitu Fundtasia Neon Run, Pasca Malam Neon dan Tiny But Mighty. Meh sini Ohmedia share apa yang menarik..

Fundtasia Neon Run dan Pasca Malam Neon

Korang boleh berlari sejauh 5km dengan laluan yang telah ditetapkan dalam segmen Fundtasia Neon Run ni. Tak kisahlah lari ke jogging nanti, janji keluar peluh. Kah!

Semua peserta larian akan dapat t-shirt dan kit larian yang direka khas oleh pelajar sendiri. Bukan tu jer, pemenang akan bawa pulang pingat yang diperbuat daripada kayu tau.

Untuk segmen Pasca Malam Neon, korang akan berhibur dengan persembahan dari artis jemputan lepas je korang penat berlari. Nak tahu siapa? Datanglah nanti! Korang mesti kenal punya penyanyi tu.

Tiny But Mighty

Semua keuntungan yang diperoleh dalam program Backpack Heroes ni akan disalurkan ke Rumah Penyayang Nur Iman, Setapak yang melibatkan 35 orang anak yatim di sana.

Tentatif Backpack Heroes

Kalau berminat untuk berlari sambil beramal ni, korang boleh daftar DI SINI dengan yuran sebanyak RM50 untuk warga UiTM dan RM70 untuk orang awam. Jangan lupa ajak pasangan, anak-anak, kawan-kawan, sedara-mara sekali ya nanti pada 6 Januari 2023 di Padang Kawad UiTM Shah Alam.

Haa, Ohmedia pun ada sekali dekat sana tau. Jangan lupa singgah booth kami nanti untuk dapatkan hadiah istimewa ikhlas dari hati ini. Jumpa di sana!

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

Ke Atas