Connect with us

Oh! Media

Layan Bola Sampai Awal Pagi Tanpa Lapar. Ada Peluang Menang RM1,000!

Branded

Layan Bola Sampai Awal Pagi Tanpa Lapar. Ada Peluang Menang RM1,000!

Musim bola kini kembali. Makan bola, tidur bola, kerja pun bola. Tahu tak korang pun boleh main bola dan berpeluang menang kredit Touch n’ Go sebanyak RM1,000? Caranya pun mudah je, cuma daftar dan klik untuk jaringkan sebanyak mungkin gol dalam masa diberikan. Jom test power korang di bawah ni:

Dah sedia menunjukkan kehandalan masing-masing dengan bola? Jom ajak kawan-kawan dan keluarga beramai-ramai join game di atas. Untung-untung menang kredit RM100 seorang, boleh borong stok makanan Kawan banyak-banyak untuk musim Piala Dunia ini.

Ketika musim demam bola nilah kaki bola berjaga sehingga awal pagi menonton perlawanan pasukan bola kegemaran. Tak kisahlah menonton dengan keluarga atau kawan-kawan sekepala di rumah, bila tiba tengah malam je, mulalah lapar.

Bila perut dah mula berkeroncong, nak layan bola pun tak syok kan? Tapi sekarang tak perlu risau pun kelaparan di tengah malam sebab ada paratha dan pizza dari Kawan. Nak siapkan pun mudah, cuma perlu panaskan je, siap sedia untuk dinikmati!

Sebelum korang kelaparan layan bola, baik beli stok banyak-banyak. Lagi jimat, sekarang ada promosi beli 3 percuma 1 untuk Paratha Plain.

Promosi eksklusif di Lazada

Bagi peminat Kawan Pizza, mesti grab promosi beli 3 percuma 1 Kawan Pizza Salted Egg & Chicken Slices. Untuk makanan sedia dimakan, beli mana-mana 3 korang dapat percuma 1 Kawan Mee Hoon Goreng Siam. Promosi untuk pizza dan mee hoon goreng ini sah di platform Lazada sahaja.

World Cup Madness Promo

Semua ini dan ada banyak lagi harga istimewa sempena World Cup Madness Promo. Pembelian boleh dibuat di Kawan e-shop di www.kawanfood.my atau Lazada Kawan Food. Pembelian minimum RM50 melayakkan penghantaran percuma.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas