Connect with us

Oh! Media

Cara Lindungi & Lembapkan Kulit Dengan Mudah & Cepat, Hanya 1 Losyen

NIVEA losyen

Branded

Cara Lindungi & Lembapkan Kulit Dengan Mudah & Cepat, Hanya 1 Losyen

Ramai di luar sana yang hanya memfokuskan kepada penjagaan kulit muka tapi tidak untuk kulit badan. Hasilnya hanya muka kelihatan berseri namun kulit badan kusam tidak bermaya.

Hanya minoriti daripada kita yang menekankan kepada perlindungan kulit badan. Ini bermakna mengabaikan perlindungan selepas menyapu losyen pelembap. Hasilnya, bahan aktif dalam losyen tidak dapat dimanfaatkan sepenuhnya tanpa perlindungan kulit badan.

Maka terjadilah kulit badan yang kusam walaupun menggunakan losyen badan dengan bahan-bahan terbaik sekalipun.

Macam mana untuk mengatasi masalah ini?

Memahami keperluan pengguna yang mahukan produk yang bukan sahaja berkesan, tapi mudah untuk digunakan, NIVEA memperkenalkan NIVEA Super C+ Vitamin Body Serum

Produk ini mempunyai 50x Vitamin C untuk memulihara kulit. Antara rahsia mendapatkan kebaikan Vitamin C setinggi itu adalah buah camu-camu. Bahan utama ini memberikan 50x lebih berkesan berbanding ekstrak lemon untuk NIVEA Super C+ Vitamin Body Serum.

Perlindungan dari UV untuk muka sudah, untuk badan?

Kesedaran untuk melindungi kulit muka dari sinaran UV semakin meningkat. Akan tetapi, tidak untuk kulit badan. Perlindungan untuk kulit badan juga sama pentingnya seperti muka. Kalau tidak, kulit akan bertukar gelap, berkedut, kering dan tidak anjal lagi.

Untuk itu, gunakan NIVEA Super C+ Vitamin Body Serum yang mempunyai perlindungan dari cahaya matahari dengan SPF50 menghalang 98% UVB! Kandungan SPF50PA+++ melindungi kulit dari 98% sinaran UVB berbahaya untuk kulit.

Bukan mudah untuk cari produk sebegini di pasaran kerana ianya adalah serum badan vitamin pertama yang dirumus dengan perlindungan UV.

Berkesan dalam 7 hari

Produk penjagaan badan ini penting bagi mereka yang selalu terkejar-kejar, sibuk dengan urusan seharian dan masa yang suntuk bersiap. Mudahnya cuma perlu aplikasikan satu losyen untuk kebaikan kebaikan 2 dalam 1. Memulihara dan melindungi kulit.

NIVEA Super C+ Vitamin Body Serum berfungsi melembap dan melindungi dari pancaran UV bagi menghasilkan kulit anjal berseri dalam 7 hari penggunaan konsisten.

Mililki kulit anjal berseri dalam 7 hari dengan NIVEA Super C+ Vitamin Body Serum di Shopee, Lazada dan Watsons. Untuk maklumat lanjut, layari laman web NIVEA dan ikuti Facebook dan Instagram NIVEA.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas