Connect with us

Oh! Media

12 Promo Makan-Makan, Groceries Mesti Rebut Hujung Tahun Ni!

Branded

12 Promo Makan-Makan, Groceries Mesti Rebut Hujung Tahun Ni!

Akhir tahun sebegini, ramai yang ambil peluang untuk mengambil cuti dan meluangkan masa dengan keluarga di rumah. Tambah-tambah pula di musim perayaan, apa nak dimakan ye? Kalau bab makan atau apa je barang keperluan, tak perlu susah-susah keluar dah, order online je, kejap je, foodpanda hantarkan. Ini 12 promo untuk korang order makanan dan barang keperluan cuti ini.

Soul Brew

Nikmati dos kopi dan pelbagai minuman enak lain di Soul Brew, Klang Parade. Untuk waktu terhad, korang boleh dapatkan diskaun 55% (diskaun maksimum RM10) untuk Strawberry Pudding Cream Frappe dan Pandan Milk Coffee Cream Cheese dengan pesanan minimum RM18.

Sweet Spot

Bila dah makan mesti nak cari pencuci mulut yang sedap kan? Dapatkan Apple Crumble Baked Cheese dengan potongan 55% (diskaun maksimum RM10) dengan pesanan minimum RM18.

Starbucks

Menjelang Krismas, apa yang tak boleh dilepaskan adalah menu terhadnya seperti Peppermint Mocha, Toffee Nut Crunch Latte, Confetti Cookie Latte dan Gingerbread Latte. Dapatkan  potongan sebanyak 15% untuk pesanan Pick-Up.

Morganfield’s

Tiba masa untuk Jolly Chrismas Platter dan Mini Jolly Chrismas Platter dari Morganfield’s untuk dinikmati sekeluarga. Masukkan kod PANDAVIP untuk diskaun sebanyak 30% (diskaun maksimum RM8) dengan pesanan minimum RM25 sepanjang Disember. Korang juga boleh dapat diskaun 50% (diskaun maksimum RM12.50) dengan pesanan minimum RM25 dari 25 Disember hingga 31 Disember 2021 dengan kod PANDASTARS.

Deli2Go

Siapa je boleh tolak Black Pepper Chicken Pie dan Apple Lattice Deli2Go? Lebih-lebih lagi dengan tawaran istimewa beli 2 pastri Krismas dan dapatkan diskaun 50% untuk kopi.

Marks & Spencer

Gunakan kod SHOPANDAI untuk mendapatkan potongan 30% (diskaun maksimum RM8) dengan pesanan minimum RM25 untuk  Christmas Pudding dan Mulled Spices.

myNEWS

Nikmati diskaun sehingga 28% untuk barangan terpilih seperti Maggi Hot Mealz, Mamee Monster, Milo, Minute Maid Pulpy dan banyak lagi.

Village Grocer

Penghantaran percuma dengan pesanan minimum RM100 untuk barangan terpilih termasuk Magnum Mini Almond, Magnum Mini Classic Almond, Sardin Ayam Brand dan banyak lagi.

Ais Krim Nestle

Perlukan aiskrim untuk menghilangkan dahaga? Dapatkan diskaun 10% untuk ais krim La Cremeria apabila korang spend RM30 dalam satu pesanan.

Shell Select

Ahli pandapro boleh menikmati potongan 20% dengan pesanan minimum RM25 dan bagi yang bukan ahli, nikmati potongan sebanyak 15% dengan pesanan minimum RM25.

pandamart

Dari 10 hingga 25 Disember 2021, lebih daripada 60 barangan yang berada dalam kategori Christmas Gift, Cakes, dan Confections akan dijual di pandamart. Antara barang-barang yang pelanggan boleh dapati di pandamart adalah seperti Classic Fruitcake 400g dan pandamart Sticky Dates Fruitcake 400g.

pandapro

potongan 25% daripada jumlah bil apabila korang menjamu selera di restoran-restoran seperti Powerplant, Sky-Dome Hotpot 鼎香阁火鍋, Jann @ Four Points By Sheraton, Chinatown dan Quan’s Kitchen (Four Points by Sheraton Kuala Lumpur). Cepat, tawaran sah pada setiap hari kecuali Krismas, Malam Tahun Baru dan Tahun Baru.

Untuk keterangan lanjut mengenai promo di foodpanda ini, boleh baca di SINI.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas