Connect with us

Oh! Media

foodpanda bright

Branded

‘bright’ Jenama Barang Runcit Kini Di foodpanda

Bukan sekadar makanan sedia dimakan, kini pengguna foodpanda boleh pesan barangan runcit melalui jenama foodpanda sendiri yang dikenali sebagai ‘bright’.

3 sub-jenama

brightfarms loaf

‘bright’ tersedia secara eksklusif melalui kedai runcit dalam talian, pandamart dan menawarkan lebih 200 produk merentasi tiga sub-jenama: 

-‘brightfarms’ untuk produk segar,

-‘brightyums’ untuk makanan sedia makan, makanan ringan dan minuman, 

-‘brightspots’ untuk produk kelengkapan rumah. 

Produk daripada rangkaian ‘bright’ akan tersedia di semua kedai pandamart di seluruh Malaysia, yang juga mempunyai rangkaian produk yang terluas semasa pelancaran.

Pelancaran rangkaian produk ‘bright’ yang baharu adalah susulan kejayaan pengenalan ‘brightfields’ pada tahun 2021, iaitu jenama tersendiri foodpanda di pandamart.

Penawaran produk bermula dengan segelintir keperluan pantri, termasuk kacang campuran, tisu dan air mineral, dan sejak itu telah diperluaskan untuk meliputi rangkaian produk yang lebih luas, daripada buah-buahan segar seperti limau dan epal kepada produk pembersih seperti kain lap basah.

Komited sediakan produk diperlukan pelanggan

kevin zagolin foodpanda

“Pelancaran ‘bright’ menyerlahkan komitmen kami untuk menyediakan produk yang diperlukan dan digemari para pelanggan. Malah, setiap item di bawah jenama ‘bright’ adalah hasil penyelidikan yang mendalam serta ujian yang ketat bagi memastikan produk kami bermutu tinggi dan mampu milik,” kata Pengarah Q-Commerce foodpanda Malaysia, Kevin Zagolin. 

Jimat sehingga 25%

Produk ‘bright’ diperoleh secara langsung daripada pembekal sekali gus membolehkan kecekapan kos dan harga barangan yang kompetitif. Ini membolehkan pelanggan berjimat sehingga 25% berbanding produk bukan ‘bright’. 

Tambahan pula, foodpanda juga mempunyai penyeliaan penuh terhadap proses pembuatan dan melaksanakan kawalan kualiti yang ketat bagi menjamin standard yang konsisten.

Untuk mengetahui ketersediaan rangkaian produk ‘bright’ yang berhampiran dengan anda, sila layari: https://bit.ly/BrightMY

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas