Connect with us

Oh! Media

zarina anjoulie

Oh! Artis

“Terkejut Dia Pakai Seksi Macam Tu, Saya Malu” – Bekas Tunang Zarina Anjoulie Bersuara

Beberapa hari ini kita dimaklumkan pula tentang berita putus tunang diantara pelakon Zarina Anjoulie bersama Datuk Seri Khazrul Elzey.

Sebelum ini, Khazrul juga sudah berkongsi di TikTok tentang perkembangan hubungan mereka dan selepas itu Anju meminta agar Khazrul lebih matang dan tidak menjadikan isu mereka sebagai content di media sosial.

IKLAN

BACA: “Jangan Cucuk Saya!” – Zarina Anjoulie Beri Amaran Kepada Datuk Seri

Malu lihat bekas tunang pakai seksi…

Khazrul bagaimanapun tidak mengendahkan amaran Anju dan terus berkongsi dan menjawab komen pengikutnya di TikTok. Kali ini Khazrul mengakui dirinya malu melihat bekas tunangnya itu berpakaian seksi.

Ya perempuan tak pernah salah. Tapi boleh ke menunjukkan aurat pada orang semua? Tak salah kat dunia tapi salah di pandangan Allah. Remuk hati saya. – Jawab Khazrul di ruangan komen TikTok.

Dalam pada itu, Khazrul turut mengakui berasa malu dan terkejut melihat bekas tunangnya itu berpakaian seksi di media sosial.

Khazrul tak suka orang beri amaran!

Ya tapi dia warning saya. Saya tak suka orang warning-warning saya. Dia cakap saya buat konten guna gambar dia? Dah gambar saya dengan dia nak buat macam mana?,

Kredit: TikTok Khazrul Elzey

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas