Connect with us

Oh! Media

“Saya Tertekan Dan Rasa Dibenci” – Ameera Khan Dedah Punca ‘Hilang’ Daripada Media Sosial

Oh! Artis

“Saya Tertekan Dan Rasa Dibenci” – Ameera Khan Dedah Punca ‘Hilang’ Daripada Media Sosial

Umum mengetahui bahawa influencer terkenal, Ameera Khan telah kembali setelah menghilangkan diri dari ruang media sosial.

ADVERTISEMENT

BACA: Ameera Khan Kembali Aktif Di Media Sosial, Penampilan Terbaru Undang Kurang Senang Netizen

Namun, Ameera mendedahkan bahawa sifat benci daripada segelintir masyarakat terhadapnya merupakan punca dirinya ‘hilang’ dari dunia maya.

Rasa tertekan

Adik kepada Neelofa itu berkata sedemikian menerusi satu sesi live di Instagram. Dia mengaku bahawa dirinya berasa dibenci oleh masyarakat dan berasa tertekan dengan situasi itu.

Saya ada Instagram, orang bercakap tentang saya. Saya berehat daripada Instagram pun orang masih lagi bercakap mengenai saya. Sebagai wanita yang masih muda, saya tertekan dan rasa dibenci. Jadi saya perlu berehat.

Ameera juga berkongsi bahawa dirinya banyak menghabiskan masa menyendiri, namun, dia tidak menggalakkan orang lain untuk berbuat demikian.

Selama enam bulan berehat daripada media sosial, saya habiskan masa dengan keluarga, mengembara, bersenam dan membaca. Tapi hampir kebanyakan masa saya akan bersendirian. Saya tidak galakkan anda untuk berbuat begitu, cuma saya hanya mahu berehat.

Apa-apa pun, gembira dapat tengok cara Ameera mengatasi tekanan dengan betul. Lepas ni, harap Ameera dapat jadi lebih positif, okay?

Kredit: Xtra

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas