Connect with us

Oh! Media

“Saya Dah Pasang Lima Orang Bodyguard”- Ifa Raziah Tak Risau Tayang Barang Kemas Ribuan Ringgit

ifa raziah

Oh! Artis

“Saya Dah Pasang Lima Orang Bodyguard”- Ifa Raziah Tak Risau Tayang Barang Kemas Ribuan Ringgit

Zaman sekarang ni orang wanita dah jarang pakai barang kemas yang mereka beli sebab takut kena ragut dengan orang. Jadi, boleh dikatakan wanita yang pakai barang kemas besar-besar bila keluar rumah ni memang berani atau mereka ni ada pengawal peribadi lah kot.

ADVERTISEMENT

Tak risau tayang barang kemas mahal-mahal dekat umum

Itulah jawapan yang diberikan pelakon, Ifa Raziah yang menyatakan dia tidak takut memakai barang kemas bila berada di luar kerana sudah mengupah lima orang pengawal peribadi. Betul ke?

Ifa memaklumkan dia akan mengupah bodyguard ketika berada di program Starvendors Mega Fest Raya 2022 nanti. Selain itu, dia sebenarnya tidaklah memakai barangan kemas sepanjang masa tetapi hanya memakai ketika majlis tertentu.

Pakai barang kemas untuk buktikan sudah berjaya…

Ifa juga berpandangan memakai barangan kemas ini adalah satu simbolik kejayaan seorang wanita. Jadi sebab itulah Ifa sering dilihat selesa dengan penampilan seperti itu.

Orang kita sering menilai seseorang berdasarkan harta benda yang dimiliki seperti kereta mewah, barangan berjenama dan sebagainya. Tapi, saya pakai barang kemas ini pula untuk buktikan kepada orang bahawa saya pun dah berjaya. – Katanya.

Kredit: Utusan Malaysia

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas