Connect with us

Oh! Media

Pengikut IG Sweet Qismina Turun Mendadak Lepas Kongsi Isu Palestin?

Oh! Artis

Pengikut IG Sweet Qismina Turun Mendadak Lepas Kongsi Isu Palestin?

Pelakon Sweet Qismina memberitahu di Instagram Story baru-baru ini bahawa followers di akaun Instagram menurun secara mendadak apabila beliau berkongsi berita mengenai isu keganasan yang berlaku di Palestin sekarang ini.

ADVERTISEMENT

Menurut pelakon tersebut, walaupun dia menyedari perkara tersebut namun ia tidak akan menghalang dirinya untuk terus berkongsi mengenai isu Palestin di akaun Instagramnya.

Data Instagram saya menunjukkan perubahan jumlah pengikut yang tidak lagi mengikuti sejak saya muat naik hantaran mengenai Palestin. Saya tahu perkara ini memberi impak buruk kepada kerjaya seni kerana ia amat penting untuk saya, tapi adakah itu akan membuatkan saya berhenti untuk memuat naik sebarang hantaran mengenai Palestin?

Jawapannya tidak. Rezeki Allah yang bagi dan saya sentiasa mempercayai AllahJawapannya tidak. Rezeki Allah yang bagi dan saya sentiasa mempercayai Allah.


Penghantaran terbaru yang Sweet Qismina telah berkongsi bersama pengikutnya ialah mengenai Israel sudah mula menyerang pengguna media sosial tempatan yang menyokong Palestin dan akan mengodam akaun individu terbabit.

Kredit: Instagram Sweet Qismina

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas