Connect with us

Oh! Media

Nabil Ahmad Dedah Sesuatu Mengenai Aliff Aziz Dan Bella Astillah Sepanjang Di Program All Stars Gegar Vaganza

Aliff Aziz Nabil Ahmad

Oh! Artis

Nabil Ahmad Dedah Sesuatu Mengenai Aliff Aziz Dan Bella Astillah Sepanjang Di Program All Stars Gegar Vaganza

Sebelum ini penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz mendedahkan yang isterinya, Bella Astillah berlaku curang bersama Muaz Zabir ketika dia sedang bertanding dalam program All Stars Gegar Vaganza (ASGV).

ADVERTISEMENT

BACA: “Cuba Interview Ruhainies Pula” – Bella Astillah Akhirnya Beri Respon Isu Podcast Aliff Aziz

Terbaru! Menurut laporan Oh! Bulan, hos rancangan ASGV, Nabil Ahmad pula mendedahkan yang dia tidak nampak Aliff dan Bella sedang berdepan dengan masalah rumah tangga sewaktu itu. 

Bukan tu jer, ketika di All Stars Gegar Vaganza mereka berdua kelihatan sangat mesra dan bahagia kata Nabil.

Semasa di GV saya tidak lihat apa-apa pun perubahan pada Aliff. Saya lihat mereka (Aliff dan Bella) sebagai loving couple. Itu berdasarkan mata kasar saya.

Bella sentiasa teman Aliff sepanjang di GV. Malah sebelum dan selepas buat persembahan Aliff sentiasa ada dengan Bella. Mereka selalu duduk sama-sama.

Nabil juga meminta orang ramai untuk mendoakan yang terbaik buat Aliff dan Bella yang sedang melalui ujian rumah tangga.

Saya percaya setiap orang akan ada ujian hidup masing-masing. Tetapi apabila berlaku perkara begini, saya sebagai sahabat percaya ujian yang diberikan ini tanda Allah sayang dia.

Keluarga Bella dan Aliff ketika ini sedang diuji. Tugas kita orang lain mendoakan untuk mereka.

Saya sebagai orang yang sudah berkeluarga terfikir bagaimana jika ujian sebegitu datang pada saya. Semua orang ada kisah silam, manusia tidak lari dari berbuat khilaf.

Kredit: Oh! Bulan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas