Connect with us

Oh! Media

“Mamat Di Tempat Yang Tinggi” – Nabil Ahmad Minta Netizen Husnuzon

nabil ahmad

Oh! Artis

“Mamat Di Tempat Yang Tinggi” – Nabil Ahmad Minta Netizen Husnuzon

Baru minggu pertama All Stars Gegar Vaganza dah kena kecam. Itulah apa yang dialami pengacara, Nabil Ahmad ketika ini selepas gurauannya buat Mamat Exist keterlaluan.

ADVERTISEMENT

BACA: Nabil Ahmad Dikecam Perli Mamat Exist, Baru Minggu Pertama Mengacara GV10 Dah Buat Hal

Nabil yang sedar dirinya dikecam menyatakan orang ramai telah salah erti maksud gurauannya dan meminta semua untuk lebih husnuzon.

Ditempat yang tinggi itu maksud saya dia seorang lagenda. Dia dah berada di satu tahap yang lebih tinggi. Selepas dia masuk GV, nama dia kembali naik dan orang suka dengan dia. Kemudian ada buat persembahan di Istana Budaya.

Masa di Istana Budaya itu yang saya rasa macam wow. Saya sebelum ini tak pernah ada peluang untuk bekerja dengan abang Mamat. Betul-betul saya nampak dia seperti seorang legend.

Orang yang sering menyalah tafsir ni, dia kena husnuzon. Apa orang cakap dia sepatutnya tidak ambil negatif. Kita kena husnuzon, apa-apa yang kita dapat tu kena husnuzon.

Walaupun teruk dikecam, Nabil mengakui tidak mempunyai sebarang masalah kerana dia tahu apa yang dilakukan tidak seperti yang didakwa netizen.

Kredit: Gempak

 + Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.


Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas