Connect with us

Oh! Media

“Kau Tumpang Jugak Rahim Dia..” – Mengaku Tak Kawan Dengan Bekas Isteri, Netizen Meluat Dengan Fizi Ali

fizi ali

Oh! Artis

“Kau Tumpang Jugak Rahim Dia..” – Mengaku Tak Kawan Dengan Bekas Isteri, Netizen Meluat Dengan Fizi Ali

Apa kes pula dengan penyampai radio Fizi Ali ni? Kali ini Fizi Ali kena hentam teruk gara-gara mengeluarkan kenyataan mengenai bekas isteri. Aduhai..

ADVERTISEMENT

BACA: Shakilla Khoriri Dedah Sehingga Kini Masih Bergaduh Dengan Fizi Ali

Dalam temuramah dengan portal mStar, penyampai radio ini mengaku dia dan Shakilla Khoriri hanya berhubung berkenaan anak.

fizi ali

Kata Fizi lagi, mereka tak berkawan atau pun bertegur sapa. Pendek kata nak tanya sihat ke tidak tu langsung tak ada.

Dia lebih kepada saya ayah kepada Ameena, dia adalah mak kepada Ameena. Itu sahaja. Sembang pun beberapa patah perkataan hanya untuk Ameena sahaja.

Fizi pun tak ambil ‘port’ mengenai isu panas yang melanda bekas isterinya baru-baru ni. Kata Fizi mereka dah ada kehidupan masing-masing. Buat lah apa yang nak dibuat.

@mstarmalaysia Part 1 – Fizi Ali tak berkawan dengan Shakilla Khoriri, berhubung hanya urusan anak… “Dia nak buat apa suka hati dia” #sembangentertainment #mstar #fiziali #shakilakhoriri ♬ original sound – mStar Official

Tapi nampaknya kenyataan Fizi ini mengundang rasa tak puas hati orang ramai. Ada netizen kata Fizi Ali sebagai ‘poyo’ dan melupakan pengorbanan bekas isteri yang telah melahirkan anak.

Netizen turut memberi contoh pelakon Sharnaaz Ahmad yang sentiasa memberi penghargaan kepada Noor Nabila sebagai ibu yang terbaik buat anak tunggalnya, Jebat Jayden.

Kredit: mStar

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas