Connect with us

Oh! Media

“Haji Noh Lepas Gian Ya” – Lepas Ludah Atas Pentas, Noh Salleh Dikecam Tunjuk Jari Tengah Pula

Oh! Artis

“Haji Noh Lepas Gian Ya” – Lepas Ludah Atas Pentas, Noh Salleh Dikecam Tunjuk Jari Tengah Pula

Nama vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh nampaknya semakin hangat diperkatakan selepas tular beberapa insiden melibatkan penyanyi itu.

ADVERTISEMENT

Selepas insiden meludah di atas pentas ketika mempersembahkan lagu di satu acara muzik, Noh dikatakan menunjukkan jari tengah pula.

BACA: “Nasib La Siapa Kena Tu” – Tular Video Noh Salleh Meludah Atas Pentas

Menerusi video perkongsian pengguna TikTok Izzat Radzuan, bekas suami Mizz Nina itu dilihat melambai ke arah peminat sambil tersenyum sebelum menunjukkan isyarat jari tengah.

@izzat.radzuan Hausboomm 2022! #hausboommusic #hausboom ♬ original sound – onefaridzuan

Perkongsian itu sehingga kini telah meraih hampir 200,000 tontonan dan 200 komen daripada netizen. Rata-ratanya meluahkan rasa terkejut dan tidak menyangka penyanyi tersohor itu berperangai sedemikian.

Santai semuaa, aku lagi terkejut tiba kena pakkkkk.

Tindakan penyanyi berusia 37 tahun tersebut jelas sekali telah mengundang pelbagai kritikan sehingga ada yang mengaitkan gelaran haji dirinya.

Netizen juga dilihat keliru dengan sikap ketara yang ditunjukkan Noh sebelum ini. Penyanyi ini dilihat aktif dalam aktiviti amal dan sering berkongsi perkara positif di Instagram sehingga dia menjadi inspirasi buat pengikutnya.

Kredit: TikTok Izzat Radzuan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas