Connect with us

Oh! Media

ernie zakri

Oh! Artis

Ernie Zakri Akui Akan Gila Dan Meroyan Jika Syamel Buat Hal Ini

Memang tak ramai kaum wanita yang dapat menerima jika suami mereka berhasrat untuk kahwin dua. Tetapi jika suami dapat berlaku adil dan cara mereka untuk ke arah itu adalah baik, apa salahnya.

BACA: “Aku Ada Benda Nak Cakap” – Netizen Kagum Ernie Zakri Berani ‘Confess’ Dulu Dekat Syamel

IKLAN
ernie zakri

Bagaimanapun, penyanyi popular, Ernie Zakri mengakui tidak akan dapat menerima jika rumah tangganya diganggu orang ketiga.

Ernie merasakan dia pasti akan hilang kewarasan jika suaminya, Syamel ada hubungan dengan penyondol kerana dirinya bukan seorang wanita yang kuat.

Saya bukan wanita yang kuat untuk hadapinya. Siapa yang mahu sumi disondol. Ada satu saat, saya takut nak baca kisah-kisah sebegitu terutama yang terjadi dalam kalangan rakan-rakan artis.

Saya tidak mahu berada di posisi mereka. Sekiranya berlaku, saya boleh jadi gila dan meroyan, bahkan mungkin boleh buat sidang media untuk kongsi tentang penyondol.

Melihat golongan wanita yang terpaksa berhadapan ujian itu, Ernie tabik dengan kekuatan mereka yang cuba pertahankan rumah tangga sebaiknya.

Untuk pengetahuan korang, Syamel dan Ernie mendirikan rumah tangga pada 26 Mac 2021 dan telah dikurniakan seorang anak perempuan bernama, Khawla Soleha.

Kredit: Kosmo

 + Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas