Connect with us

Oh! Media

Ceraikan Guna ‘Phone Call’, Puteri Sarah Kata Ini Tindakan Lelaki Pengecut!

Puteri Sarah

Oh! Artis

Ceraikan Guna ‘Phone Call’, Puteri Sarah Kata Ini Tindakan Lelaki Pengecut!

Isu rumah tangga pelakon, Hafidz Roshdi dan isterinya hangat diperkatakan apabila pelakon itu didakwa curang dan konflik rumah tangga mereka menemui penamat apabila Shuhada diceraikan dengan talak satu menerusi telefon bersaksikan ahli keluarga.

ADVERTISEMENT

BACA : Hafiz Roshdi Didakwa Ceraikan Isteri Dengan Talak Satu

Isteri kepada Syamsul Yusof dan juga pelakon, Puteri Sarah Liyana tampil memberi pendapat dan menyifatkan tindakan lelaki yang menceraikan pasangan menggunakan telefon itu adalah pengecut.

@remaja.my

Demikian pendapat pelakon, #PuteriSarahLiyana apabila #Remaja bertanyakan mengenai perbuatan sesetengah lelaki yang memutuskan hubungan dengan pasangan mereka menerusi panggilan telefon atau menerusi mesej. What we can say is, #TaylorSwift was right all along.. 🤷🏻‍♀️ Lelaki seperti ini wujud! #majalahremaja #remaja #remajamalaysia #artismalaysia #selebritimalaysia #trending #fyp #fypage

♬ The Heart Wants What It Wants – Selena Gomez

Sepatutnya kalau ambil anak dara orang cara baik, pulang pun cara baik. Jangan nak guna WhatsApp, nak guna telefon untuk berbuat demikian. Itu adalah tindakan seorang lelaki yang tidak bermaruah. Ikut prosedur yang sepatutnya.

Bukan tu jer, Sarah juga turut mengatakan yang seorang individu itu perlu menggunakan cara yang betul dan tidak ikut emosi sehingga boleh menjatuhkan maruah pasangan.

Sebelum ini terdapat laporan yang mengatakan Shuhada ada menghubungi Sarah untuk meminta nasihat tentang perkara yang dialaminya itu.

Kredit: Tiktok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas