Connect with us

Oh! Media

Bekas Bini Sam Bunkface Tak Setuju Nafkah Anak RM1,300 Dikurangkan

sam bunkface

Oh! Artis

Bekas Bini Sam Bunkface Tak Setuju Nafkah Anak RM1,300 Dikurangkan

Isu antara penyanyi Sam Bunkface dan bekas isterinya Aida Azira Hussin masih belum ada penyelesaian. Ia bermula selepas Sam mengemukakan permohonan di mahkamah untuk mengurangkan jumlah nafkah RM1,300.

ADVERTISEMENT

BACA: Bekas Isteri Sam Bunkface Teruk Dikecam, Ramai Sakit Hati Tengok Cara Aida Balas Mesej

sam bunkface

Sam atau nama sebenarnya, Shamsul Anuar Mohd. Baharom bagaimanapun menyatakan dia tidak pernah gagal menjalankan tanggungjawab sebagai bapa sejak bercerai pada tahun 2019. Banyak juga perkara yang didedahkan Sam tentang bekas isterinya yang didakwa menyukarkan urusan untuk berjumpa anak.

Aida tetap tak setuju dengan permintaan Sam Bunkface…

Terbaru, Aida menyatakan tetap tidak setuju untuk mengurangkan jumlah nafkah RM1,300.

Sekiranya, nafkah dikurangkan bermakna saya perlu kurangkan perbelanjaan anak. Kos itu termasuk tempat tinggal, makanan, pakaian, perubatan, pengangkutan ke sekolah dan utiliti seperti bil air dan elektrik.

Jika dikurangkan, saya terpaksa kurangkan makanan Maleeq di mana setiap kali mengambilnya dari sekolah, anak saya berbelanja kira-kira RM15 untuk membeli makanan seperti ais krim dan ‘toys’ (permainan).

Bukan hanya itu, Aida turut mendakwa anak mereka akan berasa kurang selesa sekiranya perlu mengehadkan penggunaan penghawa dingin. Disebabkan itu, dia perlukan wang itu untuk membayar bil api yang tinggi.

Kredit: Berita Harian

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas