Connect with us

Oh! Media

Bekas Isteri Sam Bunkface Teruk Dikecam, Ramai Sakit Hati Tengok Cara Aida Balas Mesej

sam bunkface

Oh! Artis

Bekas Isteri Sam Bunkface Teruk Dikecam, Ramai Sakit Hati Tengok Cara Aida Balas Mesej

Sebelum ini, Ohmedia ada kongsikan penjelasan penuh siap dengan bukti daripada vokalis kumpulan Bunkface, Sam tentang semua tuduhan bekas isterinya, Aida Azira Husin.

ADVERTISEMENT

Sam atau nama sebenar, Shamsul Anuar Mohd. Baharom berkata dia tidak pernah gagal memberi nafkah dan menjalankan tanggungjawab sebagai bapa kepada Maleeq sejak mereka bercerai pada tahun 2019.

BACA: Bekas Isteri Tuduh Macam-Macam, Sam Bunkface Jawab Semua Lengkap Dengan Bukti

Antara bukti yang didedahkan Sam adalah mesej antaranya dengan bekas isteri sewaktu cuba mendapatkan maklumat tentang keberadaan anak mereka. Aida dilihat cuba mengelak namun akhirnya memberitahu Maleeq telah dihantar ke Melaka duduk bersama nenek tanpa pengetahuannya. Disebabkan itulah Sam berasa nafkah yang diminta oleh Aida sememangnya sangat tinggi.

Susulan sudah membuat pendedahan, hal itu menjadi tular di platform media sosial dan rata-rata netizen berasa kesian dengan Sam kerana dipergunakan serta geram apabila membaca mesej yang dihantar oleh Aida kerana seolah-olah merasakan dirinya tidak bersalah.

Bukan itu saja, malah ramai yang merasakan tindakan Aida untuk ‘membalas dendam’ dengan menggunakan anak tunggal tidak sepatutnya dilakukan serta netizen mendoakan agar Maleeq membesar dengan persekitaran yang baik-baik saja.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas