Connect with us

Oh! Media

Ara Johari Jadi Mangsa Cabul Lepas Persembahan, Lelaki Tiba-Tiba Tarik Tangan Dan Cium

Oh! Artis

Ara Johari Jadi Mangsa Cabul Lepas Persembahan, Lelaki Tiba-Tiba Tarik Tangan Dan Cium

Penyanyi terkenal, Ara Johari didawa telah dicabul selepas dirinya mengadakan sebuah persembahan di Dataran Nilai, Negeri Sembilan. Allahu!

ADVERTISEMENT

Menerusi perkongsian di IG Story, Ara mengatakan yang seorang lelaki secara tiba-tiba menghampiri dan ingin bergambar dengannya.

Ara Johari

Kemudian, lelaki itu mahu bersalaman buatkan Ara berasa kurang senang. Selepas je lelaki itu beredar, dia datang semula dan menarik tangan Ara dan mencium sebanyak dua kali.

Ara Johari

Penyanyi itu terus menjerit apabila diperlakukan sebegitu dan lelaki berkenaan cuba larikan diri tapi berjaya ditahan orang awam. Kebetulan polis berada di kawasan itu dan terus bawa suspek ke balai polis.

Ara Johari buat laporan polis & suspek telah ditahan

Terkini! Ara telah membuat laporan polis. Suspek itu juga sudahpun ditahan oleh pihak pengajur sebelum dibawa ke balai polis dan perkara ini dimaklumkan sendiri Ketua Polis Daerah Nilai, Superintendan Abdul Malik Hasim.

Kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan iaitu kesalahan menyerang atau menggunakan kekerasan jenayah kepada seseorang dengan niat hendak mencabul kehormatan.

Kredit: Instagram Ara Johari 

 + Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas