Connect with us

Oh! Media

“Aqish Ke Tu? Terasa Tua Tengok Dia” – Ramai Teruja Lihat Puteri Balqis Kembali Berlakon

Oh! Artis

“Aqish Ke Tu? Terasa Tua Tengok Dia” – Ramai Teruja Lihat Puteri Balqis Kembali Berlakon

Siapa jer yang tak kenal dengan pelakon cilik Puteri Balqis Azizi atau lebih mesra dipanggil Aqish yang popular dengan lakonan mantap serta comel apabila berkata-kata suatu ketika dulu. Apa cerita ya Aqish sekarang ni?

ADVERTISEMENT

BACA : Mana Perginya Duit Puteri Balqis Semasa Dia Aktif Berlakon?

Menurut satu perkongsian di Instagram, Nor Khiriah memuatnaik satu video yang menunjukkan pertemuannya bersama Aqish setelah 10 tahun tidak bergandingan dalam lakonan.

Happynya akak bila dapat tahu dia jadi anak dalam cerita ni, dah sama tinggi atau akak yang bantut.

Khiriah dilihat sangat teruja apabila dapat bertemu dan diberi peluang untuk bergandingan semula dengan Aqish.

Cantik betul Puteri Balqis sekarang ni, tambah lagi apabila memegang watak yang bertudung. Senyuman dia pun masih sama lagi macam dulu.

Tahu dah mesti ramai yang tak sabar dan rindukan lakonan Aqish setelah sekian lama tidak muncul di kaca TV kan?

Kredit: Instagram Noor Khiriah

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas