Connect with us

Oh! Media

“Alang-Alang Tengah Viral” – Zarina Anjoulie Akan Beri Kenyataan Lepas Pulun ‘Review’

Oh! Artis

“Alang-Alang Tengah Viral” – Zarina Anjoulie Akan Beri Kenyataan Lepas Pulun ‘Review’

Nama selebriti sensasi, Zarina Anjoulie sekali lagi menjadi bualan hangat apabila dia dikaitkan berhubung penangkapan seorang artis wanita yang positif dadah di Nilai, Negeri Sembilan. Zarina Anjoulie atau lebih mesra disapa Anju walau bagaimanapun menegaskan dia hanya berada di rumah sejak semalam.

ADVERTISEMENT

BACA: Selebriti Wanita Ditahan Positif Dadah

Terbaru, Anju menerusi perkongsian di Instagram Story berjanji akan memberi penjelasan lanjut berhubung dakwaan tersebut selepas membuat review produk bagi mendapatkan duit. Selebriti ini secara berterus terang berkata mahu mengambil kesempatan viral ini sepenuhnya.

zarina anjoulie dadah
artis wanita kantoi dadah

Tulisnya lagi, dia akan menceritakan apa yang terjadi secara berperingkat supaya jumlah pengikut di Instagramnya semakin bertambah. Malah, Anju juga menafikan lari daripada masalah yang dihadapinya. Dia tidak akan menutup ruangan komen atau menyahaktif akaun.

anju ditahan polis
artis wanita positif dadah

Mengenai gambar viral di balai polis, Anju memohon pengikut bertenang kerana gambar tersebut tidak menunjukkan dia berada dalam keadaan bergari mahupun ditahan reman.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Dalam sesi langsung yang dibuatnya pagi tadi, Anju turut meminta masa selama dua ke tiga hari untuk pulun ‘review’ sebelum mendedahkan hal sebenar.

Kredit: Zarina Anjoulie

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas